Skovin Montering

Dersom du har funnet drømmegulvet og lurer på hvem som skal montere dette for deg, gjør vi svaret ditt enkelt. Skovin Montering stiller opp!

Med lang erfaring innenfor bransjen og god kjennskap til alle våre produkter er du i trygge hender. Skovin Montering legger alt fra moderne enstavs parkett til klassisk fiskebensgulv.

Tidlig i prosessen er det mange spørsmål rundt hvordan man skal gå frem på prosjektet. Nedenfor kan du lese litt om de forskjellige prosjektene vi møter på her i Skovin.

 

Eldre leilighet eller hus

 

For dere som nettopp har kjøpt en eldre leilighet er det som å gå på skattejakt når man skal rive opp lag på lag med gulv som er lagt opp gjennom årene. Hva du finner under lagene er helt klart avhengig av hvilket år bygget ble reist og hvilket området bygget ligger i. Stort sett ender det opp med at man kommer frem til en slitt og gammel parkett i enten eik eller furu. Behovet for å bytte ut gulvet melder seg plutselig.

Det beste i slike situasjoner er å avtale en befaring med en i teamet til Skovin Montering, på den måten kan man sammen med håndverkeren gå gjennom ulike løsninger som er best for nettopp ditt hjem. Det samme gjelder for dere som ønsker å legge nytt gulv i et eldre hus. Tidligere var det vanlig å skru gulvet rett ned i bjelkelaget. I dag er det vanligst med enten klikkparkett eller enstavs parkett som limes til undergulvet.

 

 

Nytt hus eller leilighet

Ved nye bygg og leiligheter er det lettere å ha kontroll på hva undergulvet består av. Undergulv i leiligheter er stort sett av støpt betong, mens det i hus kan bestå av både bjelkelag og betong. Dette gjør monteringen enklere ved at man kan lime gulvet rett på betongen, så lenge den er rett nok. På bjelkelag er det best å montere gulvsponplater på bjelkelaget, slik at man kan legge parkett flytende eller hellime parketten på platene.

Dersom du har en liten håndverker i magen er det også mulig å få med seg instrukser på montering på alle gulvene vi fører!