Parkettpriser

 

Prisen er som regel en viktig del av den endelige beslutningen. Dersom du står midt i et stort prosjekt er det flere overflater enn bare gulvarealet som skal dekkes, og du har helt sikkert satt et budsjett for dette prosjektet. Det gjør det enklere for deg å regne ut hva de ulike tingene bør koste. Men før man setter opp dette er det viktig å tenke grundig gjennom hva du egentlig leter etter og ønsker. Er det kvalitet med lang levetid, vet vi alle at kvalitet gjerne koster litt ekstra. Men det trenger absolutt ikke å bli for mye.

Pris per m2

Prisen varierer mye alt ettersom hvilke tykkelse, bredde, lengde, kvistsortering og overflatebehandling du ønsker på ditt gulv. Vi bruker å si at et oljebehandlet eikeparkettgulv med en tykkelse på 20 mm, bredde på 185 mm, fallende lengder (alt mellom 1,5 m – 3,5 m) i en mellomsortering koster fra kr 1000,-/m2 eks. mva.

Vi har produkter som koster både mindre og mer. Men her spiller kvalitetsforskjellene inn.

Kvaliteter

Når man skal kjøpe nytt gulv som skal dekke hjemmets viktigste flate er det greit å orientere seg om de ulike kvalitetene som er å få tak i. Vi fører blant annet 1-stavs, heltre, klikkparkett og parkett. Med så mye forskjellig å velge i vil det og være forskjeller i prisen. Tar du en prat med oss i Skovin kan vi hjelpe med å kartlegge ditt behov, og utifra dette sette opp et komplett tilbud til deg slik at du får fullstendig oversikt over den totale kostnaden for gulvprosjektet.