Skovin-showroom-2880x1150px

Skovin gulv

Skovin sitt showroom i Bygdøy Allé

Om prosjektet

Skovin Gulv sine lokaler finner du sentralt plassert i Bygdøy Allé i Oslo. Vi har over 400m2 med showroom fordelt på tre etasjer. Her har vi utstilt nydelig enstavs parkett i eik, ask og douglasgran som du kan få i omtrent den bredden og lengden du måtte ønske. Vi har også spennende mønstergulv og lærgulv – gulv du ikke får andre steder.

I vår resepsjon finner du gulvet Skovin Valencia rutemønster i fargen Sbiancato. I hovedrommet vårt - med store vinduer ut mot Bygdøy Allé - har vi lagt douglasgran i hele lengder. Det sømløse gulvet strekker seg over hele rommet som er hele 13 meter langt.

I "biblioteket" vårt finner du Skovin Elegant, Skovin Smoke og Skovin Snow lagt i fiskebensmønster. Lenger innover i lokalet har vi lagt Skovin Smoke i en rustikk sortering på både gulv og i trapp.

I underetasjen finner du Skovin Rubens og Skovin Trieste lærgulv. Lærgulv er et spennende valg til eksempelvis kontor eller walk-in closet. Veggen er dekorert med Skovin Squama i Oak Piazza dei dignori. I det innerste rommet er det lagt Skovin Smoke i 26cm bredde.

Beveger du deg til øvre plan av våre lokaler, vil du finne Skovin Valencia Trencandis Sbiancato og Skovin Valencia Diamond. I "barnerommet" vårt (hvor barn kan se på film eller tegne) har vi montert Skovin Versailles 17th Century Smoked White. Dette gulvet kommer i såkalte 'kassetter' som gjør det enkelt å legge.

I tillegg til alle disse monterte gulvene, har vi store paneler som henger på veggene rundt omkring i butikken. Her skal du definitivt klare å finne drømmegulvet! Og om vi mot formodning ikke skulle ha det utstilt, så er det bare å spørre - vi kan skaffe det meste.

Våre selgere er her for å gi deg den beste servicen for å gjøre deg trygg på at du får et flott resultat. Vi har også interiørarkitekt på huset som kan hjelpe deg med fargevalg og løsninger. Velkommen til en hyggelig handel!