Lærgulv

Er du ute etter noe helt unikt og kanskje en smule ulikt det naboen din har?
Da burde du ta en nærmere titt på lærgulvene vi fører her i Skovin.

Lærgulvet er meget miljøvennlig og er utrolig nok laget av 100% resirkulert lær, en fryd for den som tenker på miljøet. Lærgulvet kommer i flere forskjellige farger og overflatefinisher.

Produktinformasjon

Gulvet har mikrofas på fire sider og benytter det patenterte uniclicksystemet for enkel legging dersom du vurderer å gjøre jobben selv. Gulvet består av lær på overflaten, en massiv kjerne av HDF og et underlag av cork som er med på å dempe trinnlyd. Lærgulvet får du i både enstav i størrelsen 19,5cm x 116,4cm lange, og fliser i størrelse 38 cm x 38cm. Under Farger og Dekorer kan du se de ulike fargene vi leverer lærgulvene i. De finnes i både matt og glossy finish.

Lærgulv i Interiør

Lærgulvet passer helt ypperlig til den som vil oppgradere soverom og eventuelt et tilhørende walk-in-closet. Skovin har så langt levert lærgulv til flere offentlige prosjekter, men også mindre private prosjekter til hjemmekontor og lignende rom. Er du tøff nok kan dette også være en fantastisk løsning å gå for til stue og spisestue. Det er heller ikke fremmed som dekor på vegg. Hvorfor ikke lage en fancy sengegavl?

 

Nedenfor finner du bilder som vi håper vil være til inspirasjon for deg.
Er det noe mer du lurer på om lærgulvet må du bare ta kontakt med oss.